VINCI Energies

Op zowat ieder moment in je leven, geniet je van de bijdrage van VINCI Energies. Wij dragen bij aan deze wereld in verandering door infrastructuur, gebouwen en industriële sites te verbinden met informatie en energiesystemen om zo je dagelijks leven te verbeteren.

In een wereld die constant in beweging is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën uit te rollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie. Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, industrie, gebouwen en informatiesystemen.

In België is VINCI Energies actief in industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten via de merken Actemium, Axians, AVT, Cegelec, Comantec, City Electric, ENSYSTA Refrigeration, EVT, Hooyberghs HVAC, ITB, IZEN, Legendre Conveyors, Omexom, TranzCom en VINCI Facilities. VINCI Energies in België telt 2.790 medewerkers en realiseert een jaarlijkse omzet van 565 miljoen euro.

Ontdek meer

In een wereld die constant verandert, is het nodig om op nieuwe technologieën te anticiperen.
De bewustmaking van ieder personeelslid is een eerste vereiste om ongevallen te voorkomen. Hooyberghs HVAC streeft naar een veilige werkomgeving.